Nuffnang Ads

Followers

Saturday, May 7, 2016

Esei bahasa melayu

i could not imagine how bad my esei bahasa melayu would be if i need to write one in this period of time. Not that i speak english all the time. Ngan kawan selain Malaysian pun aku hentam je cakap melayu sebab otak aku penat nak translate dari malay to english, atau sebab aku terlalu penat ngan minggu tu sebab banyak homework sampai aku toleh kat dia dan kata "Penat lah! Penat sangat!" Dan dia pun gelak. Lawak ke?

But seriously tho.
I hope i could spend some time later improving my Malay writing 👌
Tulis emel rasmi ke MARA/ Pn Hatifah tu lain la. Tu pakai format emel rasmi sebelum2 tu je lol.

Omg cepat la habis semester niiii lagi dua minggu je pastu nak cuti yay yay Ohio Boston New York DC sabar jap k sikit je lagi sikit je lagiii

No comments:

Post a Comment